free portfolio web templates
SoundEar noise guide

SoundEar noise guide

De Noise Guide is een draagbaar apparaat dat geluidsniveaus in de gaten houdt en mensen op de hoogte stelt van de impact rumoer op hun werkplek. U kunt dit product gebruiken om zeer rumoerige omgevingen te identificeren en werknemers te motiveren om rumoer op kantoor te verminderen.

Minder achtergrondrumoer, meer productiviteit
- Open kantoorlandschappen zijn vaak rumoerig
- Visuele feedback van geluidsniveaus
- Meet onderliggende geluidstrends
 
Open kantooromgevingen zijn rumoerige kantooromgevingen
Open kantoorlandschappenworden steeds populairder, want ze verbeteren samenwerking en communicatie tussen collega's. Helaas zijn open kantooromgevingen vaak ook rumoeriger dan andere werkomgevingen. Maar liefst 35% van kenniswerkers zegt regelmatig gestoord te worden door pratende collega's in de buurt.

Brochure noise guide

open kantoorlandschap lawaai
jabra noise guide

Visuele feedback van geluidsniveaus


Krijg directe, visuele feedback wanneer geluidsniveaus de ingestelde limiet overschrijden. De technologie voor directe feedback zorgt dat het apparaat rood, geel of groen oplicht om mensen op de hoogte te stellen van het geluidsniveau. Hierdoor wordt iedereen gemotiveerd om rumoer te verminderen, waardoor een betere werkomgeving ontstaat.
Naast de directe visuele feedback kan je de noise guide ook instellen om visuele feedback te geven van de gemiddelde geluidniveaus over een instelbare periode. Zo krijgt men ook een beeld van hoe lawaaierig het geweest is in de voorbije x minuten. 

SoundEar geheugen

registreer meetdata

Meet en registreer dagelijkse geluidsniveaus gedurende een periode van drie maanden. Dit kan helpen om problemen op kantoor te identificeren. Download de geluidsgegevens naar PC of een USB-stick en analyseer die met de speciale SoundEar 3-software.  

Norsonic Benelux BVBA
Kerkhovenstraat 2
3461 Molenbeek-Wersbeek (Bekkevoort)

www.geluidsmeter-decibelmeter.be
www.huurmeters.be
www.norsonic.be
info@geluidsmeter-decibelmeter.be
0498/78 49 07